Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Приїхав на "гастролі": у Львові затримали харків’янина, який обкрадав автівки

У Львові оперативники затримали мешканця Херсонської області, причетного до крадіжок з транспортних засобів. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Працівники управління карного розшуку Головного управління Нацполіції у Львівській області та Шевченківського відділу поліції 1 жовтня на місці скоєння злочину затримали 43-річного жителя Херсонської області.

"Оперативники затримали підозрюваного після скоєння крадіжки грошових коштів з автомобіля "Volkswagen".

У нього було вилучено пристрій для сканування автомобільної сигналізації та інші речові докази. Жителя Херсонщини затримано в порядку статті 208 КПК України, суд обрав йому міру запобіжного заходу – "тримання під вартою", - розповів заступник начальника Головного управління Нацполіції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Також поліцейські встановили, що зловмисник причетний ще до двох подібних злочинів, вчинених того ж дня
Так, близько 10.00 було викрадено з автомобіля "Kia Sorento", який належить 62-річному львів’янину та знаходився на вулиці Масарика, папку з документами та карту пам’яті.

Через дві години, о 12.00, з автомобіля "Mitsubishi Pajero", припаркованого на проспекті Чорновола було викрадено гаманець, у якому знаходилися грошові кошти, банківські картки, паспорт громадянина України та посвідчення водія.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочинів за ч.1,2 ст.185 КК України (крадіжка). Максимальне покарання. передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ