Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонник "допомагав" сигаретним контрабандистам

На Львівщині за хабар прикордонник сприяв контрабанді тютюнових виробів. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Військова прокуратура Львівського гарнізону спільно з Головним управлінням Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України та відділом внутрішньої безпеки по Мостиському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Державної прикордонної служби України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовали факт вимагання та отримання неправомірної вигоди інспектором прикордонної служби – інструктором відділу прикордонної служби «Мостиська залізнична станція» Мостиського прикордонного загону Західного регіонального управління ДПС України.

Грошові кошти в розмірі 5200 грн призначалися за не створення перешкод під час переміщення через державний кордон України до Республіки Польща підакцизних товарів – 100 блоків тютюнових виробів.

Хабар виявлено та вилучено під час проведення огляду місця події. Опісля, у зв’язку із скаргами на здоров’я корупціонера госпіталізовано до Мостиської районної лікарні. З огляду на це правопорушник у порядку ст. 208 КПК не затримувався.

За результатами проведення першочергових слідчих (розшукових) дій планується повідомити прикордоннику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), та звернутися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ