Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Прикордонник Львівського загону став володарем кубку України з пауерліфтингу

Військовослужбовець Львівського прикордонного загону майор Андрій Степанов став володарем кубку України з пауерліфтингу. Про це інформує Держприкордонслужба.

Велику роль в житті Андрія відіграло знайомство з Феліксом Колтаковим – заслуженим тренером України. Саме під його керівництвом у Глухівському фізкультурно-спортивному клубі «Гармонія» у 2014 році розпочалась спортивна кар’єра майбутнього чемпіона України. Прикладом для прикордонника став двоюрідний брат Андрій Наньєв – заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу, триразовий чемпіон світу.

Андрій вміло та якісно поєднує нелегку службу та багатогодинні виснажливі тренування, результатом яких є перемоги у різних змаганнях. «Моя найближча ціль – це звання майстра спорту міжнародного класу, якої я маю намір досягнути вже на початку наступного року. Наступним кроком буде участь у чемпіонатах Європи та світу» – розповів Андрій Степанов.

Днями у місті Коломия Івано-Франківської області відбулися змагання на Кубок України з пауерліфтингу серед чоловіків та жінок. У ваговій категорії до 74 кг, з найкращим своїм результатом в сумі триборства, майор Андрій Степанов посів І місце та став володарем Кубку України з пауерліфтингу.

На сьогодні Андрій має великий багаж перемог. Він є майстром спорту України з пауерліфтингу, багаторазовим чемпіоном та призером змагань. Ці успіхи – результат таланту і наполегливої праці.

«Хочу подякувати керівництву Держприкордонслужби за надану можливість тренуватись та брати участь у змаганнях» – говорить Андрій.

Щиро радіємо та вітаємо переможця! Бажаємо міцного здоров’я, наполегливості, наснаги та нових здобутків! ПИШАЄМОСЬ!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ