Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонника-хабарника посадили під домашній арешт

За клопотанням військової прокуратури Ужгородського гарнізону військовослужбовцю відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на 60 діб. Відповідне рішення ухвалив 5 лютого 2018 року Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області. Повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Нагадаємо, 3 лютого поточного року військова прокуратура Ужгородського гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Департаменту внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби України та Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументувала факт надання неправомірної вигоди вказаним сержантом.

Хабар у розмірі 3 тис. грн призначався товаришу по службі, який входив до складу добового наряду з охорони державного кордону, за сприяння невстановленим особам у переміщенні 3000 пачок цигарок через державний кордон України до Республіки Угорщини.

Окрім того, затриманому правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ