Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонники на Смільниці затримали двох нелегалів

На українсько-польському кордоні «зелені берети» затримали чергових мандрівників з Туреччини, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Вчора, 6 червня, дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Смільниця», що охороняє частину гірської ділянки кордону з Польщею, отримав випереджувальну інформацію про появу на ділянці невідомих. Прикордонники розпочали пошук незнайомців, задіяли групу реагування та резерви підрозділу. За деякий час, на околиці одного з сіл прикордоння, за два кілометри до Польщі правоохоронці затримали двох чоловіків з документами – громадян Туреччини. Іноземці, 1990 та 1991 років народження підтвердили, що мали на меті пішки в обхід пункту пропуску перейти державний кордон аби в подальшому дістатись країн західної Європи. Турків було затримано в адміністративному порядку, рішення по справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України вчиненого групою осіб прийматиме суд.

Нагадаємо, що з кінця квітня цього року на кордоні тривають заходи спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018». З початку операції прикордонники Мостиського загону в 14 випадках затримали 38 порушників державного кордону. Як раніше повідомлялось, найчисельнішу групу нелегальних мігрантів – 18 іноземців, затримали прикордонники цього ж відділу минулого тижня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ