Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Прикордонники показали як карають окупанта RAKом. Відео

У Держприкордонслужбі розповіли про роботу прикордонників на Харківському напрямку.
Фото: Держприкордонслужба

Ворог не здається та намагається просунутись на Харківському напрямку, але прикордонники руйнують усі його плани. Завдяки реактивній системі залпового вогню «RAK-12» українські військові щодня зменшують кількість російської техніки. До повномасштабної війни прикордонники мали зовсім інший фах, але 24 лютого всі вони стали на захист рідної землі.

«Я сам із Купʼянщини. До війни працював охоронцем. А як почалося повномасштабне вторгнення рф на територію України, то пішов добровільно до військкомату. Був набір до прикордонників і мене туди взяли», – каже один з прикордонників.

Чоловіки проходили навчання в Чернігові. Там вони дізналися все про роботу РСЗВ та навчилися управляти цією технікою.

«Нам одразу керівник сказав, що ми в одній команді. І такого, що хтось один стоїть, а другий нічого не робить, бути не повинно. Ми в одній команді, ми маємо один одному допомагати»,– додають хлопці.

Нині прикордонні підрозділи є невіддільною складовою Сил оборони України щодня виконують бойові завдання та наближають нашу Перемогу. Кажуть, що їхнє рішення доєднатися до прикордонників було правильним та дуже важливим. Бо саме тут вони можуть зробити все, щоб захистити родину, рідний дім та країну від агресора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ