Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Прикордонники вправлялись у чемпіонаті з універсального бою

Фото Держприкодонслужби
Фото Держприкодонслужби
Фото Держприкодонслужби
Фото Держприкодонслужби
Фото Держприкодонслужби
Фото Держприкодонслужби
Фото Держприкодонслужби
Фото Держприкодонслужби
Фото Держприкодонслужби
Фото Держприкодонслужби
1/5
Сьогодні, 6 липня, в Національній академії прикордонного відомства України завершилися змагання з універсального бою пам’яті генерал-полковника Віктора Банних. Про це сьогодні, 6 липня, повідомила прес-служба

У чемпіонаті брали участь 100 спортсменів, серед яких 2 майстри спорту України міжнародного класу,  4 майстри спорту України, 8 кандидатів у майстри спорту України, 9 спортсменів першого спортивного розряду, 7 другого спортивного розряду та 70 спортсменів з третім спортивним розрядом.

Зазначимо, що універсальна боротьба, це комплексний вид спорту, що містить в собі подолання смуги перешкод, стрільбу і рукопашний бій.

Змагання такого виду спорту Держприкордонслужба проводить не вперше. 

«За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю», — зазначив помічник Голови Держприкордонслужби - голова спортивного комітету прикордонного відомства Микола Подоляк.

«Сьогодні мені вкотре випала честь урочисто проводити закриття  Чемпіонату з універсального бою пам'яті генерал-полковника Віктора Банних. Щиро вдячний керівництву Держприкордонслужби за підтримку, спортивну увагу та  довіру. Команда навчального закладу вкотре отримала впевнено перемогу. І це є яскравим свідченням того, що в академії є спорт, в академії він культивується і академія активно підтримує здоровий спосіб життя. Осередок з універсального бою знаходиться в академії і в нас він розвивається, як і з багатьох видів спорту. Вітаю переможців!», - наголосив ректор Національної академії Олег Шинкарук, закриваючи чемпіонат Держприкордонслужби з універсального бою. 

Нагороджували переможців та призерів змагань Голова спортивного комітету Держприкордонслужби та ректор Національної академії.

У загальнокомандному заліку першості Держприкордонслужби з універсального бою серед команд: група «А» - перше місце команда Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького,  друге-команда Північного регіонального управління, а на третьому-команда Південного регіонального управління; група «Б» - перше місце команда ОКПП «Київ», друге-команда Чернівецького прикордонного загону, а на третьому-команда Краматорського прикордонного загону; група «В» - перше місце команда Могилів-Подільського прикордонного загону, друге-команда Житомирського прикордонного загону, а на третьому Одеський загін морської охорони.

В особистому заліку у вагових категоріях до 65 кг перемогу святкував Костянтин Огінський - Національна академія. Категорії до 70 кг – Назар Луцьків, Чернівецький прикордонний загін, до 75 кг – Олександр Журавський, Бердянський прикордонний загін, до 80 кг – Олександр Кисилиця, Чернівецький прикордонний загін, до 85 кг – Денис Кухар, Національна академія, до 90 кг – Руслан Дацьков, Національна академія та понад 90 кг – Олександр Кушель, «Дозор».

Спортсменам подякували за хороші виступи, вручили нагороди та побажали міцного здоров’я і високих досягнень у спорті.

Такі заходи серед прикордонників є традиційними, їх рівень постійно зростає, а дух суперництва змушує покращувати свої показники та працювати над власним фізичним розвитком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ