Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Пристрій, що вибухнув на дорозі Самбір–Дрогобич, могли використати для шантажу

Львівська поліція висунула версію вибуху автомобіля, який стався 14 липня близько 00:30в автомобілі на автодорозі Самбір – Дрогобич між населеними пунктами Ралівка та Кульчиці. Про це повідомили в ефірні каналу «112 Україна».
ГУ НП у Львівській області

Правоохоронці  повідомили, що у багажнику автомобіля здетонувала саморобна вибухівка. Від вибуху троє чоловіків загинули, четвертий у важкому стані опинився в реанімації. Найімовірніше, вибухівку зробили самі чоловіки.  В машині знайшли 200 грамів тротилу і детонатор.

Версія поліції – намір шантажу когось із місцевих мешканців.

«В Ралівці був постріл з ручного гранатомета у будинок, у нас є кримінальне провадження. Крім того, є провадження щодо вимагання. Поштою з Києва відправляли листи декільком підприємцям, колишнім посадовцям з погрозами і вимогою заплатити їм певну суму грошей»,  - заявив  начальник Самбірського відділу поліції Василь Страшівський в ефірі «112 Україна».

Нагадаємо, 14 липня близько 00:30 на автодорозі Самбір – Дрогобич між населеними пунктами Райлівка та Кульчиці вибухнув автомобіль “Мерседес 124”, який на момент вибуху перебував на узбіччі дороги. Внаслідок вибуху 3 особи загинуло. Зокрема, дві особи загинули на місці події, ще одна, громадянин Сергій М., 1971 року народження, помер у лікарні.  Також одна особа травмована. Її у важкому стані госпіталізовано до Самбірської ЦРЛ. 

Як дізналося Гал-інфо з джерел в правоохоронних органах, одним із загиблих є колишній правоохоронець, мешканець Самбора, офіцер поліції. Інший загиблий – львів’янин, третій – мешканець Маріуполя. Особу четвертого, який нині перебуває з реанімації, встановити не вдається, оскільки в нього понівечене обличчя і відсутні документи. Але, як повідомили в правоохоронних органах, він також є мешканцем Маріуполя.

Поліція встановила,  що автомобіль «Мерседес» належав 46-річному жителю Львова, який разом із трьома пасажирами на момент вибуху стояв біля багажника іномарки. Внаслідок вибуху на місці події загинули власник автомобіля та 19-річний житель міста Маріуполь Донецької області. 45-річний житель міста Самбір Львівської області помер в лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ