Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Прийшов, вкрав холодильник, здох: російське телебачення випадково викрило окупанта-мародера

Нещодавно російський телепроєкт "А поговорить?" опублікував історія про "бідного" окупанта, який "в житті нікого не образив", але ....

Матеріал з заголовком:  "Денег дали только на гроб и памятник". Как российская семья выбивает компенсацию за гибель солдата?", був опублікований напередодні на Yutube-каналі  "А поговорить?". В ньому розповідається про військовослужбовця Іллю Василенка, який у складі російсько-фашистських окупаційних військ, вночі 24 лютого, здійснив військову агресію на територію незалежної України.

В сюжеті сім'я окупанта скаржиться, що їм не виділили компенсацію від держави за смерть "бідного хлопчика, який ніколи і нікого не образив".

Окупант недовго повоював в Україні, на початку березня, він був знищений. Однак за цей недовгий час він встиг "здобути військовий трофей" - вкрав холодильник з української домівки й відіслав на свою батьківщину в  Приангарьє Іркутської області, що на кордоні з Монголією. 

Саме про цей геройський вчинок окупанти, чомусь не згадують, однак телекамера випадково зафіксувала наклейку виробника на холодильнику марки BEKO, де УКРАЇНСЬКОЮ мовою зазначено: "Гарантія 2 роки". 

Варто зазначити, що в компанії BEKO, є власне виробництво на території рф в місті Кіржач, і відповідно товари з українським маркуванням на росію не поставляються. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ