Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

П’яного водія затримали після скоєної аварії

У Львові патрульні оперативно розшукали нетверезого водія, який скоїв ДТП та втік. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

Уночі проти середи на службу 102 надійшов виклик про ДТП на вулиці Городоцькій. Інспектори прибули на місце та з’ясували, що автомобіль поїхав в невідомому напрямку. 

Вони зв’язались із заявницею, яка повідомила, що водій наїхав на огорожу та ймовірно перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Проте, жінка не запам’ятала марку чи номерний знак автомобіля.
Патрульні оглянули місце події, знайшли логотип Renault та пошкодженні деталі транспортного засобу, який здійснив зіткнення з огорожею. Вони передали цю інформацію іншим екіпажам.

Незабаром транспортний засіб знайшли на вулиці Марка Вовчка, а неподалік знайшли і водія. Він перебував з очевидними ознаками стану алкогольного сп’яніння та пройшов тест, результат якого - 1.57 проміле, що в декілька раз перевищує норму.

Інспектори склали на нього протоколи за керування автомобілем напідпитку, скоєння ДТП та залишення місця ДТП. Легковик був технічно несправним, його евакуювали.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ