Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Рада ліг ПФЛ: Перша ліга має дограти весняну частину

Рішення ради ліг ще має затвердити Виконком УАФ.

На вчорашньому засіданні Ради Ліг ПФЛ були присутні лише 10 клубів Першої ліги. За догравання чемпіонату згідно з початковим календарем проголосувало семеро (6 клубів + президент ПФЛ), проти виступило 4 клуби. Опісля засідання на сайті ПФЛ з'явилася заява:

"На підставі наданої на Раді ліг інформації після голосування представників клубів Першої ліги було ухвалено такі рішення:

  1. Скасувати рішення від 21 червня щодо неможливості дограти змагання у Першій лізі та звернутися до Виконкому УАФ, проведення якого заплановане на 07 червня 2020 року з пропозицією продовжити весняну частину змагань ПФЛ у Першій лізі сезону 2019/20.
  2. За підсумками сезону ухвалити рішення про зміни у Регламенті в частині переходу між першою та Другою лігою. Таким чином провести матчі плей-офф між 15 та 16 командами Першої ліги проти команд, которі посіли треті місця у змаганнях Другої ліги («Верес» та «Альянс»).
  3. Анулювати пункт Регламенту поточного чемпіонату, згідно з яким за дві неявки клуб виключається з учасників ПФЛ", - йдеться на сайті ПФЛ.

Якщо Виконком УАФ завтра підтримає рішення ПФЛ, то датою відновлення змагань повинне стати 23 червня.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, за бездіяльність ПФЛ розкритикував один з президентів Першої ліги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ