Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

РАЕС успішно пройшла перевірку держінспекції з ядерної та радіаційної безпеки

У березні 2017 року на Рівненській АЕС відбулася планова інспекційна перевірка Північно-Західною інспекцією з ядерної та радіаційної безпеки. Успішне її проходження доводить, що РАЕС дотримується вимог ядерного законодавства, передає прес-служба РАЕС.
РАЕС

Перевірка регіональною інспекцією з ядерної та радіаційної безпеки проходила на РАЕС відповідно до Плану комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2017 рік, затвердженого наказом №1909 Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Плановий захід відбувся з метою перевірки дотримання вимог діючого законодавства у сфері використання ядерної енергії, безпеки при провадженні діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання, встановлених діючими нормами, правилами та стандартами з ядерної та радіаційної безпеки та умовами ліцензій.

За результатами інспекційної перевірки встановлено, що Рівненська АЕС, як ліцензіат, який використовує закриті ДІВ та пристрої, що генерують іонізуюче випромінювання, забезпечує дотримання вимог ядерного законодавства, норм та правил з радіаційної безпеки та особливих умов ліцензій на право провадження діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ