Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ракетний удар по Львівщині: Козицький і Садовий під час брифінгу розповіли усі деталі

Вчора приблизно о пів на дев'яту вечора зі сторони Каспійського моря російські окупанти завдали ракетного удару по території Львівської області - стріляли стратегічними крилатими ракетами.
скріншот трансляції

Про це під час сьогоднішнього брифінгу заявив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, по Львівщині випустили 6 ракет, 2 збили, 3 влучили в електропідстанції залізниці.

"Це був цілеспрямований удар по ланцюжках постачання", - заявив Козицький.

Він додав, що 2 людини постраждали. Також очільник області зауважив, що удари були критичні, є затримка руху потягів. Постачання буде відновлюватися.

"Понад 85 тисяч домогосподарств та понад 12 населених пунктів повністю були знеструмлені. Ще 5 населених пунктів – частково. Приблизно 250 тисяч людей залишились без електропостачання. Станом на ранок 630 домогосподарств залишаються без електроенергії. Працюємо над ліквідацією наслідків удару", - додав Козицький.

Міський голова Львова також розповів деталі про постраждалих внаслідок ракетного удару.

За його словами, перший - чоловік 58 років, родом із Закарпаття, у нього розрив однієї з легень. Другий постраждалий - мешканець Львова віком 24 роки. У нього осколкові поранення кінцівок, йому зробили операцію, але буде потрібна ще одна. Обоє постраждалих були випадковими перехожими.

Станом на сьогодні живлення медзакладів і перевели у звичний режим. Садовий додав, що внаслідок російської атаки повилітали багато вікон у будівлях біля місць потрапляння ракет (у Львівтеплоенерго, у житлових будинках), а у гаражному кооперативі поруч повиривало замки і двері. В одній із церков повилітали вітражі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ