Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Рашисти обстріляли Авдіївську та Мар’їнську громади на Донеччині

Росіяни продовжують гатити по цивільних об’єктах у Донецькій області. Сьогодні зранку під ударом опинилися Авдіївська та Мар’їнська громади.
фото - t.me/pavlokyrylenko_donoda

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив очільник Донецької ОДА Павло Кириленко.

За його словами, знову під обстріл потрапив Авдіївський коксохімічний завод – цього разу під мінометний. Пошкоджена одна будівля, інформації про жертв наразі немає. Також внаслідок нічного обстрілу по Авдіївці пошкоджено житловий будинок і школу.

Мар’їнку росіяни обстріляли вночі запалювальними снарядами – є осередки займання у приватному секторі. Майже цілодобово тривають обстріли в районі Новомихайлівки. Попри все, фахівцям вдалося відновити лінію електропередач на Красногорівку.

Також Кириленко повідомив, що за минулу добу, 3 травня, росіяни вбили 21 мирного мешканця Донеччини і поранили ще 27. Це – найбільша кількість жертв за один день відтоді, як росіяни обстріляли залізничний вокзал Краматорська.

Серед загиблих цивільних 10 - в Авдіївці, 5 - у Лимані, 4 - у Вугледарі, 1 - у Великій Новосілці та 1 - у Шандриголовому.

Вдалося також уточнити інформацію щодо 2 загиблих у Маріуполі, однак точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі встановити наразі неможливо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ