Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Рашисти обстріляли інтернат на Луганщині, а також Слов'янськ, Запоріжжя і Чернігівщину

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру і мирне населення України
фото - t.me/luhanskaVTSA

Так, як повідомив у своєму телеграм-каналі очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, вчора, приблизно о 10:00 росіяни відкрили вогонь по Гірському. Є потрапляння в будівлю обласної спеціальної школи, де навчались діти з інвалідністю. Це був заклад із сучасним ремонтом та новим обладнанням. На щастя, вихованців школи заздалегідь евакуювали.

Також упродовж 10 травня ворог 15 разів відкривав вогонь по житлових кварталах та інфраструктурі області. 

Так, у Сєвєродонецьку пошкоджено магістральний газопровід - місто залишилось без блакитного палива. Другу добу немає й світла.

У Врубівці - шість житлових будинків, а також будинок культури. У Рубіжному - три багатоповерхівки, у Лисичанську - дві. У Сєвєродонецьку - будівля готелю та багатоповерхівка.

На Сєвєродонецькому напрямку росіяни безуспішно спробували встановити контроль над Рубіжним.

Ворог здійснював безрезультатні штурмові дії в районах  Нижнього, Тошківки, Оріхового.

А вже сьогодні о 6 ранку російські війська з території рф обстріляли Чернігівщину з мінометів, про що у своєму телеграм-каналі повідомив очільник ОВА Вʼячеслав Чаус.

Також міський голова Слов'янська Вадим Лях повідомив, що сьогодні ворог завдав ракетних ударів по двох мікрорайонах міста.

Водночас вранці 11 травня окупанти обстріляли Запоріжжя. Як повідомили у пресслужбі ОВА, зруйновано об’єкт інфраструктури. Війська окупантів цілили по околицях Запоріжжя, спрацювали сили ППО. Ракета розірвалася над інфраструктурним об’єктом в населеному пункті біля обласного центру. Об’єкт зазнав важких руйнувань. За попередньою інформацією Запорізької ОВА, постраждалих немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ