Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

рашисти обстріляли Миколаїв, Дніпро і Харків: є жертви

росія продовжує обстрілювати мирні міста, знищуючи цивільну інфраструктуру та вбиваючи громадян.
фото - пресслужба Нацполіції

Так, сьогодні, 29 червня, зранку у Миколаєві прогриміли потужні вибухи. Мер міста Олександр Сєнкевич повідомив, що окупанти влучили у житлову багатоповерхівку. Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім зазначив у своєму телеграмі, що станом на 8:20 - 5 поранених та 3 загиблих.

Також російські окупанти, вчора, 28 червня, завдали ракетного удару по Дніпру. Ракета рашистів поцілила в СТО “Автодизель”. Як повідомив у телеграмі голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, під завалами будівлі рятувальники знайшли двох загиблих — чоловіка та жінку.

У Криворізькому районі області ніч і ранок були напружені, адже ворог кілька разів вгатив з артилерії по двох громадах - Зеленодольській та Широківській. 

Люди, на щастя, не постраждали. 

У Великій  Костромці зачепило лінію електропередач. Село частково без світла.

Водночас 28 червня ракетних та артилерійських атак зазнали три райони Харкова, міста області Чугуїв, Дергачі, смт Печеніги, село Циркуни. Про це повідомили у Нацполіції. Внаслідок обстрілів пошкоджені приватні житлові будинки, приміщення комерційних підприємств, дитячий садок, фельдшерсько-лікарняний пункт. Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, сталися напередодні у Індустріальному (4) та Слобідському (1) районах Харкова, також у Чугуївському (1) та Ізюмському (1) районах Харківської області. Горіли приватний житловий будинок, адміністративні будівля, виробничі приміщення, а також трава на відкритій території, повідомили у ГУ ДСНС в області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ