Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

рашисти обстріляли церкву на Запоріжжі та вбили двох підлітків на Миколаївщині

У ніч на 16 квітня російські війська завдали ракетного удару по Запорізькому району, поціливши в церкву у передмісті обласного центру.

"У Комишувасі постраждала місцева церква, в якій, на щастя, не проводили службу. Руйнувань зазнали й будівлі поруч", — повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко. 

Також у Великодню ніч російські війська обстріляли житлові будинки у Снігурівському районі на Миколаївщині, унаслідок чого загинуло двоє підлітків, повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Сьогодні вночі, 16 квітня, о 02:20 ворожих ракетних обстрілів зазнала Снігурівська громада. Попередньо зенітно-ракетні системи С-300. В одному з населених пунктів громади внаслідок обстрілу загинули два підлітки 2005 року народження. Пошкоджено житлові будинки, навчальний заклад і приватне підприємство", — написав він.

За даними Офісу Генерального прокурора, загиблі — 17-річний хлопець та 18-річна дівчина. За попередніми даними, сили РФ випустили близько 10 ракет С-300 по мирному населенню Снігурівки. На опублікованому фото ОГПУ видно тіло загиблого і поряд перевернутий великодній кошик.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ