Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

рашисти завдали удару безпілотниками по Харкову: загинули рятувальники

4 квітня близько 1 години ночі ворог здійснив масовану атаку дронами по Харкову. Про це повідомляє ДСНС.
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Внаслідок ворожих ударів, пошкоджень зазнали житлові будинки мирних громадян за різними адресами. Загинула мешканка, є постраждалі. На місці прильотів виникли пожежі.

Один із "шахедів" влучив у житлову триповерхівку, частково зруйнувавши його дах та верхній поверх, і спричинивши пожежу.

Рятувальники, що прибули за викликом на одну із адрес, зазнали повторного удару безпілотниками. Двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер дорогою до лікарні. Поранень зазнав також один рятувальник, поліцейський, медична сестра.

У той самий час, коли рятувальники зазнали повторного удару безпілотниками, проходила операція з порятунку життя 67-річного чоловіка, якого завалило плитами перекриття на 3 поверсі.

До цієї операції були залучені близько 10 надзвичайників. Вони за допомогою ручного гідравлічного інструменту та домкратів деблокували людину і передали медикам. Чоловік отримав незначні ушкодження.

Пошкоджено три багатоповерхівки, лікарня, адмінбудівля поліції, пожежно-рятувальна техніка, автомобілі швидкої допомоги. Слідчо-оперативні групи, криміналісти, вибухотехніки працюють на місцях влучань та збирають речові докази чергового злочину рф. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ