Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Рашисти здійснили ракетний удар по Києву: троє людей у лікарні

У четвер увечері, 28 квітня, російські окупаційні війська здійснили ракетний удар по Києву.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Телеграмі.

"Два влучання в Шевченківському районі. Всі служби на місці. Інформація про постраждалих  уточнюється", - повідомив Кличко, а згодом додав:

"Уточнення по Шевченківському району. Влучання в нижні поверхи житлового будинку. Рятувальники і медики працюють на місці. Обстежують і будинки поруч, виводять людей. Наразі госпіталізували трьох постраждалих".

В Офісі Президента Володимира Зеленського зауважили, що ракетні удари росія завдала по центру столиці під час офіційного візиту Генерального секретаря ООН Антоніу Гуттереша до Києва.

“Під час візиту Генерального секретаря ООН до Києва росія обстріляла столицю ракетами.Це доказ того, що нам потрібна швидка перемога над рф і навколо України має об‘єднатися весь цивілізований світ. Маємо діяти швидко. Більше зброї, більше зусиль по вирішенню гуманітарних питань, більше допомоги. Бо щодня Україна платить велику ціну за захист демократії та Свободи. І в цій боротьбі ми не можемо програти. росію потрібно позбавити права вето в Радбезі ООН”, – написав у соцмережах Голова Офісу Президента Андрій Єрмак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ