Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Рашисти знову завдали низку ударів по українських населених пунктах: деталі

Сьогодні вдень російські окупаційні війська продовжили атакувати населені пункти України.

Так, народний депутат України Максим Єфімов у фейсбуці повідомив, що російські окупанти обстріляли завод Енергомашспецсталь (ЕМСС) у місті Краматорськ Донецької області. Внаслідок атаки був зруйнований один із цехів, технологічно важливих для виготовлення замовлень. Кількість жертв та руйнування уточнюють.

Заступник мера міста Городня на Чернігівщині Ігор Лахнеко у коментарі "Суспільному" повідомив, що сьогодні, приблизно о другій годині дня, окупанти обстріляли околицю населеного пункту.

Також голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив у Telegram про обстріл Великої Писарівки.

Голова Золочівської громади на Харківщині Віктор Коваленко розповів, що сьогодні дуже сильно обстріляли Золочів. Є зруйновані приватні будинки, підприємства.  

Потім рашисти  обстріляли Одноробівку - це село  практично на кордоні з РФ. Там 8 пошкоджених і 4 повністю зруйнованих будинки.

"Крім того, російські війська атакували й село Олександрівку. Залетіли туди два російських вертольоти й почали гатити. Поранені двоє дітей - школярі 9 і 11 років. Поранення у шию, у стегно. Відправили у лікарню", - додав Коваленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ