Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Рауль Ріанчо більше не працюватиме в «Динамо»

Тренер «Динамо» Рауль Ріанчо підтвердив інформацію Tribuna.com про те, що він залишить київський клуб. «Я спілкувався з президентом клубу Ігорем Суркісом. У нас відбулася дуже тепла розмова, в кінці якої ми потиснули один одному руки.

Я дуже вдячний президенту і Сергію Реброву за нашу співпрацю. Наша розмова закінчилася на тому, що мені сказали подумати. Так що, повторюся, до 30 червня я в клубі.

Коли я працюю з командою, моя основна мета - вичавити з гравців максимум. Тому, коли я досяг цієї мети, так би мовити, вичавив футболістів по повній, у мене просто виникає якесь бажання піти.

Я бачу, що не можу, напевно, вичавити більший максимум з гравців «Динамо» ніж той, який я вже вичавив, тому я і говорю про своє рішення.

Я дякую президенту.  Я міг би підписати новий контракт, який мені пропонують, але я не хочу.  Краще я не буду його підписувати.

Багато хто скаже: «Ти що божевільний?». Але мені краще не підписувати контракт, тому що я відчуваю, що я не зможу вичавити з цих гравців, їх цього колективу той максимум, який хотів би.

Я вважаю за краще бути щирим і говорити все, як є. Тому що, думаю, то повагу, яке президент клубу проявив до мене, вимагає від мене взаємної поваги і щирості. І все. Тому я їду додому », - сказав Ріанчо.

Tribuna.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ