Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Район проведення ООС відвідав радник при Європейському інституті миру Роберт Серрі

1/3
Радник при Європейському інституті миру Роберт Серрі та заступник Міністра оборони України Олександр Поліщук відвідали район проведення операції Об'єднаних сил

В ході візиту Роберт Серрі та Олександр Поліщук відвідали контрольні пункти в’їзду-виїзду Майорськ і Золоте. Там вони ознайомились з роботою КПВВ, порядком перетину лінії розмежування та оглянули їхню інфраструктуру. Українські прикордонники зазначили, що КПВВ не можуть повноцінно функціонувати через недотримання збройними формування Російської Федерації взятих на себе зобов'язань.

Начальник Луганського прикордонного загону полковник Юрій Петрів наголосив, що прикордонники Луганського загону готові у будь-який момент розпочати пропуск громадян через лінію розмежування в обидва боки.

Під час перебування в одній з механізованих бригад гостей поінформували щодо ситуації навколо лінії зіткнення. Роберту Серрі та Олександру Поліщуку показали уламки мін і снарядів, якими російські найманці обстрілюють українські позиції.

Керівник української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін полковник Олександр Апполонов ознайомив членів делегації з поточною безпековою ситуацією в районі проведення операції Об’єднаних сил. Він наголосив на можливості проведення консультацій щодо розширення функцій СММ ОБСЄ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ