Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Реал Мадрид" виграв Лігу Чемпіонів. Втретє поспіль

Сьогодні, 26 травня, в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" відбувся вирішальний матч Ліги чемпіонів, в якому зустрічалися мадридський "Реал" і англійський "Ліверпуль".
UEFA Champions League

Мадридський клуб здобув перемогу з рахунком – 3:1, а головним героєм зустрічі став Гарет Бейл, який оформив дубль у другій половині поєдинку, принісши своїй команді перемогу в 13 головному клубному європейському турнірі.

Старт поєдинку пройшов з перевагою "Ліверпуля" – було видно, що англійці зробили ставку на швидкий гол. "Реал" грав спокійно, відчувався досвід важливих матчів у мадридців.

Атакуючий порив команди Клоппа перервала травма лідера нападу "червоних" Салаха, який пошкодив плече в єдиноборстві з Серхіо Рамосом і зі сльозами на очах залишив зелений газон НСК "Олімпійський".

Далі вже "Реал" став більше контролювати м'яч і створювати небезпечні моменти біля воріт Кариуса.

Другий тайм розпочався з двох голів – спочатку Бензема скористався помилкою Кариуса, а через чотири хвилини Мане зрівняв результат.

Далі гра проходила в рівній боротьбі, але своє слів сказав Бейл. Валлієць, вийшовши на заміну, зробив результат, забивши космічним ударом через себе, а пізніше своїй забійної лівої знову змусив помилитися Кариуса – 3:1.

"Реал" – "Ліверпуль" – 3:1

Голи: Бензема, 51, Бейл, 64, 84 – Мане, 55.

"Реал": Навас, Карвахаль (Начо, 37), Рамос, Варан, Марсело, Кроос, Модріч, Каземіро, Іско (Бейл, 62), Роналду, Бензема (Асенсио, 89).

"Ліверпуль": Каріус, Александер-Арнольд ван Дейк, Ловрен, Робертсон, Хендерсон, Мілнер (Джан, 84), Вейналдум, Салах (Лаллана, 31), Мане, Фірміні.

Попередження: Мане.

Таким чином, "Реал" третій рік поспіль виграв трофей Ліги чемпіонів, і тепер на рахунку мадридців 13 перемог, а ось для "Ліверпуля" київський фінал міг стати шостим переможним в історії.

DT.UA
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ