Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Реал» та «Барселона» зупинились за крок від трансферу українця

Півзахисник дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко свого часу був близьким до переходу в один із європейських грандів.

Такою інформацією поділився автор іспанського видання AS Агустін Мартін у своєму матеріалі.

"Одним із перших, хто звернув увагу на прогрес Ярмоленка, став Жозе Моуріньо. Тренер "Реала" відправив своїх довірених людей, Руя Фаріу та Айтора Каранку, які в лютому 2013 року спостерігали за гравцем у контрольному матчі між збірними України та Норвегії в Севільї. "Динамо" вимагало за свого футболіста 22 млн. євро. Але в тому ж році Моуріньо покинув "вершкових" [ще до відкриття найближчого трансферного вікна], що поставило хрест на переході Ярмоленка.

Тим не менш, це був поворотний момент у кар'єрі для Андрія. На нього звернули увагу інші топові команди: "Баварія", "Ліверпуль", "Рома", навіть "Валенсія" з "Барселоною" були зацікавлені в ньому. Але всі вони отримали відмову від киян, які не хотіли розлучатися з футболістом менше, ніж за 25 млн. євро.

В цьому році Ярмоленко став гравцем "Боруссії" після виплати 25 млн. євро. Гравець оголосив про перехід через твіттер ще до офіційного оголошення, що стурбувало обидва клуби.

Його дебют в Лізі чемпіонів не міг бути кращим: він забив єдиний гол "Боруссії" на "Вемблі". Це був ідеальний постріл, з якими не зміг впоратися Льоріс. Зараз його очікує "Реал" - команда, яка першою звернула на нього увагу завдяки Моуріньо", - пише Мартін.

UA-Футбол

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ