Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Резніков назвав 3 пріоритети України на сьогоднішньому "Рамштайні"

Міністр оборони Олексій Резніков назвав пріоритетне озброєння, яке потрібне Україні від західних партнерів за результатами проведення восьмої міжнародної зустрічі у форматі "Рамштайн".

Як написав Міністр оборони у .@oleksiireznikov
There are three priorities of Ukraine at #Ramstein 8:
✅ More air defence systems;
✅ Weapons for the offensive operations (tanks, howitzers, ammo);
✅Systematic ammo supplies +service&repair for armament and machinery.
We will win together!

— Defense of Ukraine (@DefenceU) January 20, 2023 " rel="nofollow" target="_blank">твіттері, Україні в першу чергу потрібно:

  • більше систем ППО;
  • зброя для наступальних операцій (танки, гаубиці, боєприпаси);
  • систематичні постачання боєприпасів + обслуговування та ремонт озброєння та техніки.

Нагадаємо, сьогодні, 20 січня, на авіабазі "Рамштайн" у Німеччині розпочалася восьма зустріч міністрів оборони країн, що допомагають у боротьбі з країною-агресором. Участь беруть керівники оборонних відомств майже 50 країн.

Під час виступу по відеозв’язку президент Володимир Зеленський закликав учасників зустрічі поквапитись із постачанням озброєння для Сил оборони.

"Час залишається зброєю Росії. Ми маємо прискоритися. Ви сильні люди з могутніх країн. Я закликаю вас ухвалювати такі рішення, які можуть позбавити російське зло будь-якої влади. Ви маєте силу гарантувати артилерію та літаки, які придушуватимуть терор. У ваших силах здобути перемогу", — зазначив він.

Варто зазначити, що Міністр оборони США Ллойд Остін під час виступу заявив, що у війні настає вирішальний момент, запевнивши, що підтримка України триватиме стільки, скільки це буде необхідно.

"Коли Путін почав своє вторгнення, він думав, що Україна впаде. Та Путін не сподівався на таку відвагу українців. Це — вирішальний момент для України. Ми будемо підтримувати Україну стільки, стільки потрібно", — зазначив Остін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ