Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рочин» переміг «Верес» U-19 у товариському матчі

Соснівський «Рочин» здобув перемогу у першому зимовому товариському матчі. Команда Володимира Підкіпняка на стадіоні «Сокіл» у Львові дотиснули міцного середняка чемпіонату Прем’єр-ліги серед 19-річних команд рівненський «Верес». «Рочин» святкував перемогу з рахунком 3:2.

Менше тижня тому гравці соснівського «Рочина» вийшли з відпустки, а відтак розраховувати на супервидовищний та результативний матч, мабуть, було б не логічно. Кожен з гравців команди лише втягується у сезон, а відтак показати свої максимальні якості наразі не може. Та й ігрові зв’язки між усіма ланками команди гравцям різних амплуа також доводиться згадувати.

Для тренерського штабу «Рочина» головним завданням було не тільки переглянути в дії потенційних новачків команди, а й звернути уваги у якій формі зараз перебувають лідери команди. Результат для команди Володимира Підкіпняка явно не був найголовнішим у цьому поєдинку.

Втім, навіть і в товариських поєдинках будь-яка команда робить все можливе для того, щоб здобути максимальний результат. З перших хвилин товариського поєдинку гравці «Вереса» U-19 дали усім зрозуміти, що різниця у класі у цьому матчі між обома командами буде зовсім невеликою. У першій половині першого тайму рівняни нічим не поступалися своєму супернику, а в одній з атак не без допомоги рикошету зусиллями Олега Горіна зуміли повести у рахунку. Гравці «Рочина» помітно перехопили ініціативу у другій половині першого тайму, коли створили дві хороші можливості для того, щоб зрівняти рахунок. В обох випадках і Максим Болкіт, і Андрій Кохман пробивали мимо воріт. Що цікаво, удар Кохмана особливо сподобався вболівальникам, оскільки гравець «Рочина» його завдав після награної комбінації з кутового удару. Зрівняти рахунок у матчі гравцям номінальних господарів вдалося ще у першому таймі, коли після ще однієї комбінації красивий гол забив Максим Болкіт.

У другому таймі склад «Рочина» суттєво змінився. Окрім кількох потенційних новачків команди атаку команди підсилив півзахисник Віталій Кашуба. Саме і став автором результативної передачі, коли «Рочин» вивів вперед один з потенційних новачків команди, реалізувавши вихід сам на сам.

Що цікаво, рахунок 2:1 у матчі тривав не довго. Арбітр Юрій Можаровський призначив пенальті у ворота «Рочина» за фол Олександра Портянка. Забитий гол з пенальті Віталія Дахоновського додав впевненості гравцям «Вереса», однак у цьому матчі вдалося перемогти гравцям «Рочина». Вдало зігравши на добиванні, переможний гол для команди з Соснівки забив Роман Васюта. У підсумку 3:2 – перша перемога «Рочина» на зимових зборах.

ФК "Рочин"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ