Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Роман Гладиш - найкращий спортсмен Львівщини за підсумками грудня 2015 року

Як повідомила Гал-інфо заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації ОксанаВацеба, Роман Гладиш - найкращий спортсмен Львівщини за підсумками грудня 2015 року.

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління молоді і спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області за головування Юрія Майбороди визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками спортивного грудня 2015 року майстра спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту Романа Гладиша!

Це почесне звання перспективний молодий спортсмен виборов завдяки бронзовій нагороді в індивідуальній гонці на 15 км (скретч) на другому етапі Кубку світу з велосипедного спорту на треку (м. Кембрідж, Нова Зеландія, 4-6 грудня). Тренери Р. Гладиша: Василь Григорович Шаповалов та Андрій Степанович Каргут.

Незабаром відбудеться урочисте вшанування найкращого спортсмена та його особистих тренерів.

Довідково.

Гладиш Роман Іванович, 1995 року народження, студент третього курсу Львівського училища фізичної культури, вихованець КДЮСШ «Локомотив» (Львів), представляє Збройні Сили України та обласне фізкультурно-спортивне товариство «Україна».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ