Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Роман Мисак і Юрій Климчук стали гравцями "Руху"

Футбольний клуб «Рух» представив ще двох новачків команди, якими стали воротар Роман Мисак і півзахисник Юрій Климчук.

27-річний голкіпер Роман Мисак – добре відомий львівським уболівальникам футболу, адже він є вихованцем «Карпат» і впродовж тривалого часу захищав ворота різних команді із системи зелено-білих. У воротарській кар’єрі Романа були ще «Кримтеплиця (2012-2013) та «Олімпік» (2018). А останні півроку Мисак провів у складі данського «Орхуса», з яким мав контракт до кінця минулого року. Зараз він повернувся додому та приєднався до «рухівської» футбольної сім’ї.

Окрім того, 2012-го року Роман Мисак провів три матчі за молодіжну збірну України, зберігши в усіх іграх свої ворота «сухими».

За «Рух» Роман Мисак виступатиме під 21-им номером. Контракт укладено на півтора року.

21-річний Юрій Климчук розпочинав футбольні кроки у рідному для нього Києві. В 11-річному віці вступив до академії київського «Динамо», на дитячо-юнацькому рівні грав також за столичні «Локомотив» та «Атлет». Саме в стані «залізничників» побачили його селекціонери кам’янської «Сталі», кольори якої він захищав упродовж 2016-2018-го років.

У «рухівській» команді Юрій Климчук обрав 7-ий ігровий номер. Угоду з молодим футболістом підписано теж на півтора року.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ