Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Роман Никитюк – кращий гравець "Руху" у березні

Захисник винниківського «Руху» Роман Никитюк став найкращим гравцем команди у березні.

Роман Никитюк запам'ятався журналістам та експертам як автор переможного гола у ворота «Балкан» та надійний захисник, впевнена гра якого не дозволила супернику створити бодай якусь небезпеку біля воріт «жовто-чорних», за що він раніше потрапив у збірну туру за версією порталу «Sportarena». Крім того, у наступній грі проти «Інгульця» Роман декілька разів опинявся у потрібному місці, аби не дозволити супернику вразити ворота «Руху».

Роман Мисак, який зайняв друге місце, теж асоціюється з надійністю. Голкіпер зумів втримати ворота на замку вже у двох поспіль офіційних матчах за «жовто-чорних». Саме сейв Романа у матчі з «Балканами» не дав представникам Одещини переламати хід гри, а у грі з «Інгульцем» воротар класно керував обороною, закривши усі підступи до своїх воріт.

На третьому місці опинився центральний хавбек Іван Брікнер, який у матчі проти одеситів завдав декілька небезпечних ударів по воротах суперника, а у матчі проти «Інгульця» неодноразово периривав атаку суперника. Зазначимо, що після гри з «Балканами» Іван також опинився у збірній туру порталу «Sportarena».

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ