Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Роман Руссо сьогодні заспіває на вечірці РІА Львів

Сьогодні в Park. Art of Rest збирається РІА Клуб послухати Романа Руссо і відкрити новий сезон.

22 березня журнал мудрих людей «РІА Львів» проведе першу весняну вечірку, темою якої є "Жінки, що надихають". Традиційна щосезонна вечірка РІА Клубу вкотре збере партнерів та друзів журналу, а також особливих гостей.

" Ріа-львів" об'єднує мудрих та ініціативних людей. Ми раді, що довкола наших проектів збираються особистості, які змінюють цей світ на краще. Ми розпочинаємо новий сезон, який ще більш та ще якісніше вплине на формування мудрого суспільства», - говорить Христина Педь - керівник проекту РІА-Львів.

Атмосфера краси та легкості, приємні та коштовні подарунки, музика і шампанське та головний подарунок чарівним пані - виступ харизматичного фіналіста шоу Голос країни Романа Руссу у Park. Art of Rest.

«Журнал РІА Львів завжди робить цікаві проекти, адже це журнал мудрих людей, і вечір присвячений жінкам, що надихають, це вечір натхнення та краси, мудрості та вишуканості. Переконаний, цей захід матиме успіх, як і всі події, які організовує РІА Львів» - Назарій Брезіцький, керівник проекту Ідея міста, партнер заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ