Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Роман Санжар: До рестарту чемпіонату, буде дуже складно підготувати команду

Наставник "Карпат" розповів про стан справ у команді.
ФК Карпати

Головний тренер "зелено-білих" розповів у якому стані команда та яка ситуація з заборгованостями, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Відверто кажучи, за період, що залишився до рестарту чемпіонату, буде дуже складно підготувати команду таким чином, щоб всі гравці були в найоптимальнішій формі. Хлопці перебувають у різних фізичних кондиціях. Є футболісти, які під час карантину могли тренуватись та виконувати бігову роботу, однак деякі попросту не мали такої змоги. Утім, задача тренерського штабу – всіх гравців підвести під однаковий рівень. Намагатимемось витиснути максимум та зробити все можливе, щоб карпатівці були якомога краще готові до гри проти «Маріуполя». Щодо настрою в команді, то все чудово – хлопці хочуть працювати, скучили за футболом. Наше керівництво робить кроки назустріч команді, стабілізується фінансове становище, тож з точки зору мотивації та психології все добре.

Як відомо, передчасно було завершено змагання у першостях України U-19 та U-21. Тож, безумовно, з нами будуть тренуватись хлопці з молодіжної та юніорської команд «Карпат». Серед них, зокрема, Денис Слюсар, Василь Руніч, Ярослав Карабін, Максим Хлань, Владислав Мудрик... Умисно не включаю до цього переліку Олексія Сича, адже він вже дебютував у зелено-білій футболці першої команди, причому продемонструвавши хорошу гру", - розповів Санжар.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, "Рух" може змінити домашню арену.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ