Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Надзвичайні події

росія готує провокацію на ЗАЕС під час візиту Гутерреша, - РНБО

росія поширює дезінформацію про підготовку Україною провокації на Запорізькій АЕС під час візиту генсека ООН Антоніу Гутерреша в Україну. Про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО

Міноборони рф повідомило про підготовку Україною «резонансної провокації на Запорізькій АЕС під час візиту до України Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша».

Зокрема, у російському відомстві заявили, що «19 серпня київський режим готує резонансну провокацію на Запорізькій АЕС, внаслідок якої російську федерацію звинуватять у створенні техногенної катастрофи на даній електростанції», а також описали можливий «сценарій» розвитку подій.

Попереджаємо: Зважаючи на встановлення фактів майже безперервних провокативних обстрілів Запорізької АЕС окупаційними військами, повідомлення про провокації Силами оборони України не відповідає дійсності та є відвертою дезінформацією!

Застерігаємо: Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги та за можливості слідуйте до укриття. Не забувайте про правила «2-х стін» та «2-х виходів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ