Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росія створила Дніпровську групу військ — британська розвідка

У росії з’явилося нове спеціально організоване оперативне формування Дніпровська група військ.
Військові держави-окупанта росії

Про це інформує Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані британської розвідки.

Як вказують розвідники 18 квітня Кремль опублікував пресреліз про візит президента рф Володимира Путіна на окупований росією південь України. Використовуючи російське написання української річки Дніпро, в пресрелізі йдеться про те, що президент відвідав "Дніпровську групу військ".

Це одна з перших згадок про існування Дніпровської групи військ. Росія використовує термін "група військ" у специфічному значенні, вказуючи на велике, спеціально організоване оперативне формування. На початку вторгнення російські війська були організовані у групи військ, кожна з яких відповідала своєму військовому округу в Росії, наприклад, Західна та Центральна групи військ.

“Існування, очевидно, нової Дніпровської групи військ  свідчить про те, що початкова організація збройних сил еволюціонувала, ймовірно, через великі втрати”, — йдеться у повідомленні  британської розвідки.

Дніпровська група військ, ймовірно, захищатиме південний сектор окупованої зони, особливо південно-західний фланг, який наразі позначений річкою Дніпро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ