Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росіяни продовжили обстріли українських областей: є загиблі та поранені

Російські окупанти і надалі обстрілюють низку українських областей.

На Луганщині з артилерії та систем залпового вогню атакували Лисичанськ, Привілля, Новодружеськ, Рубіжне, Воєводівка, Білогорівка. Були масовані обстріли Сєвєродонецька, внаслідок атаки на лікарню – двоє загиблих, дев’ять поранених, серед них одна дитина.

На Донеччині росіяни намагаються вивести з ладу промислові об'єкти: обстріляли Фенольний завод у Нью-Йорку, вкотре під обстрілами Авдіївський коксохімічний завод. За добу окупанти обстріляли 10 населених пунктів. Так, російські війська завдали удару по таких населених пунктах Донеччини — Маріуполь, Авдіївка, Торецьк, Лиман, Соледар, Залізне, Бахмут, Нью-Йорк, Діброва, Бахмутське.

Зруйновано 36 цивільних об’єктів - житлові будинки, мечеть, завод, кафе, об’єкти критичної інфраструктури.

Надійшла інформація про шістьох загиблих мирних жителів, ще 12 поранені. 

Зранку у Миколаєві були ракетні удари та удари з РСЗВ по житлових кварталах міста. Внаслідок обстрілу загорілися автомобіль та меблевий салон. Поранена одна людина. Також вдень і ввечері були обстріли в Широківській громаді, є поранені. У Березнегуватській громаді вдень і ввечері були обстріли, двоє загиблих, один поранений.

На Херсонщині окупанти обстрілюють населені пункти та позиції ЗСУ на підконтрольних Україні територіях. Бої тривають поблизу Херсона та у громадах, які знаходяться на кордоні із Зеленодольськом, Кривим Рогом, Снігурівкою та Миколаєвом. Є багато пошкоджених та зруйнованих будинків, шкіл, дитячих садочків, знищена та замінована дорожня інфраструктура.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ