Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські окупанти атакували позиції ООС поблизу Кримського та Луганського

Черговий раз окупанти показово демонструють своє небажання дотримуватися мінських домовленостей та зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту. Сьогодні, 2 лютого, російсько-окупаційні війська, порушуючи режим припинення вогню, знову атакували позиції Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Кримське та Луганське. Про це інформує прес-центр ООС.

При цьому збройні формування Російської Федерації та їх найманці застосували озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями. Так, по українським захисникам поблизу Кримського та Луганського ворог випустив 34 міни з 82-мм мінометів.

Підрозділи Об’єднаних сил, які обороняються, дали адекватну відповідь збройним формуванням Російської Федерації, вживши активних заходів вогневого впливу на окупантів з метою придушення збройної активності противника, утримання займаних рубежів і позицій та збереження життя і здоров’я особового складу.

Військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил надійно контролюють противника по всій лінії зіткнення та перебувають в готовності до будь-яких дій окупантів.

Продовжуємо боронити Україну

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ