Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські окупанти облаштовують приховані арсенали неподалік лінії зіткнення

Російсько-окупаційні війська, які маскуються під незаконні збройні формування, мають намір продовжувати обманювати не лише міжнародних спостерігачів, а і своїх кремлівських кураторів та постачальників. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Зокрема, за даними розвідки штабу АТО ними накопичені приховані запаси боєприпасів до артилерійських систем, інших видів важкого та стрілецького озброєння. Ці закладки боєприпасів різної величини приховані неподалік лінії бойового зіткнення на найбільш потенційно гарячих напрямках.

Мета створення даних арсеналів – відкриті провокації проти підрозділів Збройних Сил України з метою дискредитації та ймовірні обстріли тимчасово окупованих прифронтових населених пунктів Донецької та Луганської областей під час Новорічного та Різдвяного перемир'я, з все ж тією цинічною та підступною метою.

Одночасно Збройні Сили України та інші військові формування, які виконують завдання в районі проведення АТО – готові до режиму перемир'я та будуть його неухильно дотримуватися. Водночас адекватно реагуватимуть на дії противника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ