Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські окупанти обстріляли дитсадок на Донеччині: фото

22 січня 2019 року близько двох годин ночі, з боку тимчасово окупованої території з позицій збройних формувань Російської Федерації здійснено обстріл селища Чермалик Волноваського району Донецької області.

Про це повідомляє Прямий з посиланням на прес-центр Операції об’єднаних сил.

Прибувши на місце обстрілу, спостережна група української сторони СЦКК з'ясувала, що вночі найманці збройних формувань Російської Федерації з напрямку Набережне здійснили обстріл селища зі стрілецької зброї.

В ході проведення фотофіксації були зазначені пошкодження будівлі функціонуючого дитячого садка «Сонечко» за адресою вулиця Миру, буд. 21а. Спостерігачі СЦКК з'ясували, що пошкодження були завдані кулею калібру 7,62 мм, яку знайшли на підлозі кімнати.

Крім того, у сусідньому житловому будинку №21, за повідомленнями господарів квартир №7 та 10, також зафіксовані пошкодження віконного скла, рами вікна та підвіконня, які виникли в результаті влучення кулі калібру 7,62 мм.

Під час обстрілів окупантів дитячого садка та житлових будинків ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 9 грудня під вогонь стрілецької зброї та гранатометів найманців збройних формувань РФ потрапили будинки мирних мешканців Зайцеве-Північне (Жованка).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ