Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські окупанти знищили центр Харкова

фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
1/2
Російські окупанти продовжують цілеспрямовано знищувати Харків. Мирних мешканців міста та передмістя ворог закидає касетними бомбами, накриває артилерійським вогнем з «Градів» та «Смерчів», розстрілює крилатими ракетами.

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Повідомляється, що зруйновані історичний центр Харкова, цілі житлові мікрорайони, школи, лікарні, дитсадочки, об’єкти інфраструктури.

Харківські слідчі ретельно документують кожний воєнний злочин країни-агресора проти мирного населення Слобожанщини, щоб російські армійці відповіли за геноцид українського народу.

У важкі часи військової навали саме правоохоронці першими приходять на захист своїх громадян. Майже два тижні харків’яни змушені жити у підвалах та бомбосховищах. Розуміючи, в яких складних умовах зараз доводиться виживати людям, поліцейські намагаються оперативно розв'язувати соціальні питання населення.

За підтримки волонтерських організацій поліцейські щоденно надають гуманітарну допомогу містянам, самотнім та хворим людям, багатодітним родинам. Поліція продовжує здійснювати евакуаційні заходи та підтримувати правопорядок на залізничному вокзалі.  

Сьогодні у місті  багато пошкоджених обстрілами торгових об’єктів та житлових будинків, які привертають увагу мародерів. Їх злочинну діяльність постійно припиняють поліцейські, які щодня патрулюють територію міста для запобігання злочинам та правопорушенням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ