Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Команда Григорія Козловського не йтиме на карантин

"Жовто-чорні" пройшли ПЛР-тестування. Усі тести — негативні.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Як повідомляє офіційний сайт клубу, за результатами ПЛР-тестування, яке «жовто-чорні» проходили у суботу, нових випадків зараження на коронавірус не виявлено. На щастя, повторне тестування інфікованих гравців на COVID-19 показало один негативний результат. Тож наразі у стані «жовто-чорних» коронавірус виявлено у двох футболістів та працівника клубу. Усі інфіковані перебувають на самоізоляції під постійним дистанційним контролем медиків. 

Нагадаємо, ще до результатів тестування президент «Руху» Григорій Козловський відреагував на закиди в бік клубу та розповів подробиці історії з інфікованими на COVID-19, де зокрема йдеться:

"Ті закиди, буцімто «Рух» не хоче грати у футбол, мене вбивають. Дивіться мої коментарі, дивіться, як ми голосували, а не слухайте пана Макарова, який займається інтригами. Не маніпулюйте: ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ «РУХ» БУДЕ ГРАТИ, бо хоче визначати сильнішого на полі. МИ ВИЇЖДЖАЄМО В НЕДІЛЮ НА ГРУ, МИ БУДЕМО ГРАТИ, МИ БУДЕМО БИТИСЯ! Гадаю, в такий тяжкий час не слід маніпулювати на хворобі! Пану Франкову і його родині бажаю здоров’я і щоб та біда вас оминула. В кого є сумніви, що в нас нема хворих, запрошую до Львова! Можу організувати вам інтерв’ю з інфікованими футболістами. НЕ МАНІПУЛЮЙТЕ ХВОРОБОЮ, МИ БУДЕМО ГРАТИ У ФУТБОЛ!"

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, ПФЛ розповіла про умови, за яких команди відправляться на карантин.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ