Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" не зміг дотиснути «Калуш» у товариському матчі

У другому контрольному матчі жовто-чорні розійшлися миром з "Калушем". Попри ігрову і територіальну перевагу, створені моменти матеріалізувати у голи «рухівцям» не вдалося.

«Рух» – «Калуш» – 0:0

«Рух»: Ільющенков (потенційний новачок), Дуць (потенційний новачок), Лобай, потенційний новачок (Писко), потенційний новачок, Заставний, Русин (Г.Баранець), потенційний новачок (Копина), Брікнер (Чепелюк), Грисьо (Буй), потенційний новачок

Арбітр: Степан Лапко

Зразкова гра у захисті та неоднозначна в атаці. Ось так можна охарактеризувати поєдинок «Руху» з друголіговим «Калушем». Усі питання про переможця матчу жовто-чорні могли знімати ще у першому таймі. Найкращі нагоди відзначитися виникали в потенційних новачків команди. Спершу лівий півзахисник із близької відстані не зумів переграти голкіпера гостей.

Натомість із таким завданням на відмінно впорався інший можливий новобранець «Руху», гравець на швидкості елегантно перекинув м’яч через захисника і вийшов на побачення з воротарем, переграв його, далі залишалося лише спрямувати круглого у порожні ворота, однак, відпустивши круглого, футболіст не влучив у порожні ворота.

На другий тайм Леонід Кучук випустив іншу групу виконавців, однак і їхніх зусиль не вистачало для взяття воріт суперника. Окрасою матчу міг стати дальній удар від Григорія Баранця, але на допомогу «Калушу» прийшла поперечка.

У підсумку – нульова нічия, яка виявилися доволі інформативною для тренерського штабу.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ