Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" обіграв білоруську "Славію" у товариському матчі

Сьогодні по обіді «Рух» провів другий на день спаринг. Підопічним Леоніда Кучука протистояла білоруська «Славія». «Жовто-чорні» контролювали хід гри та здобули цілком заслужену перемогу, яка стала першою звитягою на другому етапі підготовки до продовження чемпіонату.

«Рух» – «Славія» (Мозир, Білорусь) – 2:0

Голи: Никитюк, 5; Буй, 66

«Рух»: Мисак, Заставний, Дуць, Никитюк, Леандро, гравець на перегляді, Каленчук, Брікнер, Буй, Климчук, гравець на перегляді.

Перший небезпечний момент «Рух» створив вже на 2-ій хвилині. Буй скористався помилкою захисників і втік на побачення з голкіпером. Вінгер вирішив не зближатися з воротарем і пробив у дальній кут – білоруську команду врятувала стійка.

Цей момент додав сили «рухівцям», і вони притиснули «Славію» до її воріт. Захист суперника довго не протримався – на 5-ій хвилині Роман Никитюк відкрив рахунок у матчі.

«Славія» спробувала відповісти позиційними атаками, але агресивний пресинг «жовто-чорних» знівелював ефективність випадів суперника. Роман Мисак вступав у гру лише в тих випадках, якщо потрібно зіграти на підбиранні чи виконати вільний удар.

У середині першого тайму «Рух» міг подвоювати перевагу, але Буй не скористався шикарним шансом. Вінгер «жовто-чорних» отримав передачу на порожні ворота, але в динаміці не зміг підлаштуватись під пас і мусив пробивати у падінні – м’яч прокотився поруч зі штангою.

Після цього «рухівці» віддали ініціативу супернику, проте контролювали всі його спроби загострення. На перерву «жовто-чорні» пішли з мінімальною перевагою у рахунку.

Другу половину гри активніше розпочали «жовто-чорні». Підопічним Леоніда Кучука вдалося заробити декілька небезпечних стандартів, але білоруси зуміли відбитися. Згодом «Славії» вдалося заволодіти ініціативою, але більше, ніж декілька кутових, її гравцям витиснути не вдалося. Шанс забити з штрафного мав екс-хавбек «Карпат» та «Волині» Редван Мемешев, який перебуває у «Славії» на перегляді, але після його удару зі штрафного м’яч полетів високо над перекладиною.

«Рух» відповів швидкою атакою, яку ударом у ближній від голкіпера кут завершив Буй – 2:0. Цей гол вбив інтригу у матчі, адже вигадати бодай напівмомент біля воріт Мисака гравцям «Славії» було важко. «Жовто-чорні» впевнено довели матч до логічного завершення, зрідка вибігаючи у швидкі атаки. Впевнена перемога – цілком заслужений результат для «Руху».

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ