Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» офіційно підтвердив трансфер Ільющенкова та Гемеги

Однорічні контракти з винниківським клубом уклали півзахисник Віталій Гемега та воротар Олександр Ільющенков.

Віталій є вихованцем київського «Динамо». Після закінчення футбольної Академії уклав контракт і почав виступати у Першій лізі за «Динамо-2».  Там доволі швидко виборов місце у стартовому складі. Також регулярно отримував виклики до різних юнацьких команд збірної України. У 2015 році його запросила ужгородська «Говерла». Саме у цій команді Віталій дебютував в українській Прем’єр-лізі. Цікаво, що Гемега одразу у першому матчі за закарпатський клуб відзначився голом. 19 липня 2015 року теперішній новачок «Руху» засмутив голкіпера  «Дніпра» Бойка. А сама гра закінчилася нічиєю 1:1. 

Далі у кар’єрі Віталія Гемеги були ще дві команди. Спершу він спробував сили у польській «Віслі» з Плоцька, а весняну частину чемпіонату провів у донецькому «Олімпіку».Тепер Гемега намагатиметься зреалізувати свій потенціал у команді Володимира Мазяра. У «Русі» 23-річний гравець виступатиме під 18-м номером.

Олександр Іллющенков розпочав воротарську кар’єру у рідному Тернополі, де захищав кольори «Ниви». Згодом своєю надійною грою у воротах привернув увагу селекціонерів львівських «Карпат». У структурі «зелено-білих» Іллющенков провів три сезони і зумів завоювати місце в головній команді «Карпат». Окрім львівського клубу Олександр запам’ятався уболівальникам за виступами у складі харківського «Металіста»  та рівненського «Вересу». Також в активі Олександра Іллющенкова є досвід виступу у молодіжній збірній України.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ