Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» орендував гравця донецького «Шахтаря»

22-річний нападник, який засвітився у національних збірних України всіх вікових категорій, гратиме за винниківську команду на правах річної оренди з донецького «Шахтаря».

З появою Дениса Арендарука в «рухівській» сім’ї керівництво винниківського клубу розраховує на підсилення атакувальних дій команди. За «Рух» новачок колективу виступатиме під 8-им номером. Уродженець Запоріжжя є вихованцем футбольних академій місцевого «Металурга» та донецького «Шахтаря». Особливо успішними виявилися його виступи за національні збірні України U-17 і U-19 – за першу зіграв 32 матчі та забив 13 голів, за другу – 25 поєдинків, 9 голів.

Окрім того, Денис Арендарук виступав за юнацький та молодіжний склад донецьких «гірників». У сезоні-2014/2015 став чемпіоном України з «Шахтарем» U-19, дійшов з ним до фіналу Юнацької ліги УЄФА. Наприкінці грудня 2017-го року підписав новий 3-річний контракт із донецьким клубом. Наприкінці лютого 2018-го його орендував «Маріуполь». Дебютував у складі цієї команди у Прем’єр-лізі 7-го квітня в програному (0:1) виїзному поєдинку 26-го туру проти полтавської «Ворскли».

Відтепер Денис Арендарук на правах річної оренди приєднався до винниківського «Руху». Вітаємо нового та перспективного виконавця в нашому колективі. Сподіваємося, що в найближчому майбутньому завдяки допомозі цього футболіста голів у воротах суперників «рухівців» значно побільшає.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ