Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" організовує велику шоу-програму перед матчем з "Колосом"

Жовто-чорні хочуть, аби перший домашній матч в УПЛ запам'ятався усім.

Починаючи з 12:00, на площі Ринок працюватиме унікальна "жовто-чорна" фан-зона, де кожен охочий зможе зробити пам’ятну світлину, а аніматори не залишать байдужим жодного малюка. З 14:00 від "Арени Львів" вирушить колона байкерів із брендованими прапорами "Руху", яка проїде центральними вулицями Львова. 

О 15:00 буде шанс виграти квитки на дебютний домашній матч "жовто-чорних" у Favbet Лізі. У самісінькому центрі Львова, біля Ратуші, розпочнуться різні активності, конкурси та вікторини. 

О 17:00 на проспекті Свободи біля Grand Hotel клубний автобус "Руху" чекатиме на головну команду. Ви можете прийти та зустріти "жовто-чорних" та зарядити їх переможною енергією! З центру клубний автобус у супроводі байкерів колоною вирушить на "Арену Львів". Також перед стадіоном на вас чекатимуть ігрові локації, де ви зможете взяти участь у конкурсах та виграти квиток на матч або ж сувенірну продукцію "жовто-чорних".

Головне дійство відбудеться вже безпосередньо в чаші "Арени Львів". За 15 хвилин до початку матчу не проґавте можливість наживо побачити львівських лицарів та Короля Данила. На вас чекає справжнє шоу! В перерві матчу відбуватиметься розіграш призів від партнерів та спонсорів "Руху". 

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, "Львів" вчора поступився на виїзді "Динамо".

З 14:00 від «Арени Львів» вирушить колона байкерів із брендованими прапорами «Руху», яка проїде центральними вулицями Львова. Зустрічайте їх та мерщій на площу Ринок!
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ