Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" поповнив склад двома бразильськими легіонерами

Черговими новачками нашої команди стали бразильські футболісти Габріель дос Сантос Франсіско та Сідней Сілва Сантос. Обидва гравці підписали із жовто-чорним колективом чотирирічні контракти.

Уродженець Ріо-де-Жанейро 19-річний Габріель пройшов школу таких клубів, як «Баїя» (команда з однойменного штату грає у бразильській Серії А), «Віторія» (столиця штату Еспіриту-Санту, 18-те місце з 20-ти команд Серії А), «Атлантіко Ерекім», «Сампайо Корреа» (місто Сан-Луїс, штат Мараньян, серія В). Останнім часом молодий футболіст на правах оренди зі «Сампайо Корреа» грав за «Волту Редонду», яка виступає у Серії А штату Ріо-де-Жанейро.

Рідна позиція Габріеля – крайній півзахисник, також може зіграти у центрі поля під нападником. Його козир – це швидкість і дриблінг. У «Русі» Габріель виступатиме під 10-им номером.

Ще один бразильський новобранець – це уродженець штату Баїя 18-річний Сідней, він вправно діє на лівому фланзі захисту, також його можна використовувати і в центрі оборони. Бразильський захисник гратиме в «Русі» під 13-им номером.

Сідней перейшов у «Рух» із бразильської «Діадеми». Останнім часом перебував у стані клубу бразильської Серії А «Баїя». Тренувався в обоймі головної команди, проте зазвичай виступав за «Баїю» в чемпіонаті U-20.

Варто підкреслити, що бразильці Габріель і Сідней – найдорожчі придбання у професійній історії футбольного клубу «Рух». Із ними пов’язуємо чималі надії на подальшу перспективу та прогрес команди.

Про неабияку вагомість цих трансферів свідчить і той факт, що на підписання контрактів із футболістами до Львова особисто прилетів відомий бразильський футбольний агент Ренато Веласко. Серед його клієнтів найвідомішим є 21-річний нападник Рішарлісон де Андраде з англійського «Евертона», якого вже викликають у національну збірну Бразилії (зіграв 6 матчів, забив 3 голи).

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ