Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" продовжив контракт з чотирьома футболістами

Голкіпер Олександр Ільющенков, оборонець Володимир Заставний, півзахисники Іван Брікнер та Юрій Копина пролонгували угоди з «жовто-чорними».

Про свої враженнями від підписання нових контрактів, особисті цілі та командні завдання футболісти «Руху» розповіли клубному медіа-центру.

Іван Брікнер: «Задоволений тим, що продовжив контракт саме з «Рухом». У мене було багато варіантів продовження кар’єри. Я обрав найкращий. Хочеться з цим клубом перемагати в кожному матчі».

Юрій Копина: «Я досить давно в команді, вже всі свої, як то кажуть, усіх дуже добре знаю, тому щиро радію, що продовжив контракт із «Рухом». Над пропозицією пролонгувати угоду довго не думав. Рішення прийняв швидко. Для мене головне завдання – грати в основному складі і перемагати в кожній грі».

Володимир Заставний: «Хочу разом із командою досягати найвищих цілей та виконувати поставлені завдання. Це найголовніше. Командні завдання для мене на першому місці».

Спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький розповів, як тривали домовленості з гравцями та чому продовжити угоди з цими футболістами для клубу було важливо: «Перемовини з цими гравцями розпочали ще наприкінці сезону, продовжили в міжсезоння. Про все домовилися. Хлопці хочуть нам і надалі допомагати розвиватися і перемагати. Сподіваємося, що ці перемоги в нас будуть разом. Усі футболісти показали, що їхнє серце з нами, тому я дуже радий, що вони продовжать кар’єру в нашому клубі».

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ