Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» припинив співпрацю з чотирма футболістами

Михайло Козак, Олександр Батальський, Артур Загорулько та Дмитро Шевченко з різних причин завершили співпрацю з винниківським клубом.

Крайній півзахисник Михайло Козак кольори «Руху» захищав протягом року, за цей час гравець провів у жовто-чорній футболці 25 матчів та відзначився 4-ма голами. Після закінчення угоди сторони вирішили за взаємною згодою завершити співпрацю.

Також закінчився термін оренди у центрального захисника Дмитра Шевченка, його права належать донецькому «Шахтарю», відтак подальшу долю цього захисника вирішуватимуть «гірники».

На жаль, не вдалося розкритися у «Русі» нападнику Олександру Батальському. Від одного з найкращих бомбардирів минулого сезону перш за все чекали голів, утім проявити свої бомбардирські здібності у складі винниківчан нападнику не судилося. На рахунку Батальського 2 влучні удари у 17-ти поєдинках.

Багатообіцяючим був трансфер іще одного форварда Артура Загорулька, проте перш за все, мабуть, через травму йому не вдалося задовольнити свої та клубні амбіції. Відтак нападник провів лише 7 матчів та відзначився одним результативним ударом. Тож обидва форварди за спільною згодою сторін залишили табір нашої команди.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ