Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" розгромив "Миколаїв"

Львівський "Рух" здобув переконливу перемогу над ФК "Миколаїв" у Першій лізі.

Миколаївці вийшли вперед у середині першого тайму після того, як удало на добиванні зіграв Владислав Войцеховський – 0:1. У перерві матчу наставник «жовто-чорних» Леонід Кучук провів зі своїми підопічними серйозну чоловічу розмову, адже щойно розпочався другий тайм, господарі зрівняли рахунок.

Лік забитим м’ячам у «Русі» відкрив ганський форвард Ернест Антві, котрий прийняв кулястого на груди і з відскоком від газону смачно пробив у ворота – 1:1. До слова, в цьому поєдинку Ернест, замінивши Данила Кондракова, яскраво діяв на вістрі атаки. Він, зокрема, організував третє взяття воріт «Миколаєва», ввійшовши в штрафну площу суперника і з гострого кута віддавши вивірений пас Івану Брікнеру, який у дотик замкнув передачу партнера – 3:1.

Перед цим Юрій Климчук реалізував пенальті. Масну крапку незадовго до фінального свистка поставив Іван Калюжний – «рухівець» увірвався у володіння суперника і спрямував шкіряного в ціль повз голкіпера – 4:1.

Уперше цього сезону футболісти «Руху» перемогли з різницею більше, ніж в один забитий м’яч. Після цього тріумфального матчу керівництво, персонал і футболісти львівського клубу привітали Леоніда Кучука з 60-річчям, яке він святкував минулого вівторка. Наступного туру, в середу, 4-го вересня, «рухівці» на виїзді поміряються силами із запорізьким «Металургом».

«Рух» (Львів) – «Миколаїв» 4:1

Голи: Войцеховський (26) – Ернест (46); Климчук (59, пен.); Брікнер (65); Калюжний (87)

«Рух»: Мисак, Сідней (Леандро, 68), Нємчанінов, Копина, Русин, Кондраков (Ернест, 46; Синиця, 78), Дуць, Климчук (Бойчук, 85), Брікнер, Калюжний (Мартинюк, 89), Заставний

ФФЛО

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ