Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" розгромив "Суми" з рахунком 10:1

«Рухівці» на стадіоні «Скіф» у Львові провели Бориса та Григорія Баранців, які завершують професійну ігрову кар'єру, найбільшою перемогою «Руху» в історії.

«Рух» (Винники/Львів) – «Суми» 10:1

Голи: Никитюк (2); Климчук (43; 68); Брікнер (48; 58); Бойчук (62); Леандро (66); Грисьо (84); Копина (87); Кондраков (90+1) – Керножицький (45)

«Рух» (стартовий склад): Мисак, Климчук, Бойчук, Русин, Заставний, Леандро, Дуць, Никитюк, Вербний, Брікнер, Копина

Цей матч (заключний у сезоні-2018/2019 Першої ліги України) уже не мав турнірного значення, але «жовто-чорні» налаштовувалися на гру більш ніж серйозно, адже хотіли подарувати свято Борису та Григорію Баранцям, які завершують професійну кар’єру. Перед поєдинком президент «Руху» Григорій Козловський подякував обом футболістам за віддану працю та розповів, що вони працюватимуть у клубній академії.

Крім того, «рухівці» вийшли на футбольне поле у футболках із написом «Дякуємо, брати». Зазначимо, що Борис Баранець не зміг зіграти через травму, а Григорій вийшов на заміну у другому таймі та віддав класну гольову передачу на Максима Грися.

Перший гол було забито майже одразу після стартового свистка. Після подачі з кутового Роман Никитюк вистрибнув вище від опонента та відкрив рахунок у грі. «Жовто-чорні» затиснули суперника до воріт, проте подвоїти рахунок змогли лише наприкінці першого тайму. Юрій Климчук прийняв м’яч у карному майданчику та пробив у дальній кут – голкіпер гостей не мав шансів.

Утім, до перерви «Сумам» удалося скоротити відставання. Сергій Керножицький перехопив передачу Вербного, обіграв Романа Мисака та забив гол.

Це не на жарт розлютило господарів, і в другому таймі глядачі побачили аж 8 голів. Спершу Іван Брікнер результативно зіграв на добиванні, а потім потужним пострілом із-за меж штрафної площі у самісіньку «дев’ятку» оформив дубль.

Згодом Богдан Бойчук скористався прострілом Брікнера, а Леандро, красиво перекинувши голкіпера, забив свій перший гол у «жовто-чорній» футболці. Наступного гола довго чекати не довелося – Климчук після сольного проходу прицільним ударом оформив дубль.

Наприкінці матчу Григорій Баранець фантастичним розрізним пасом вивів Грися на побачення з голкіпером, і той скористався подарунком партнера. Після цього Юрій Копина здійснив класний сольний прохід та спокійно переграв воротаря, повідомляє медіа-служба «Руху».

Трибуни підганяли господарів, бажаючи побачити 10-ий м’яч, і «рухівці» задовольнили бажання своїх прихильників. Данило Кондраков класно увірвався у зону позаду захисників, отримав м’яч та більярдним ударом встановив кінцевий результат матчу – 10:1!

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ