Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" та "Гірник Спорт" розписали безгольову нічию

У матчі 25 туру Першої ліги «Рух» на виїзді розписав нульову нічию з «Гірник-Спортом». Олександр Ільющенков парирував пенальті, а атака «жовто-чорних» не змогла використати свої моменти.

«Гірник-Спорт» – «Рух» – 0:0

Нереалізований пенальті: Сікорський,19 (воротар)

«Гірник-Спорт»: Данкович, Пінчук, Кравчук, Зозуля, Шопін, Лозовий (Кіча,83), Лиховидько, Зуєвич (Корольков, 63), Батюшин (Бафталовський, 90+1), Сікорський (Головко,88), Одарюк (Котляр, 67)

Запасні: Чопко, Білоус

Головний тренер: Володимир Мазяр

«Рух»: Ільющенков, Заставний, Лобай, Дуць, Марушка, Леандро, Г.Баранець (Б.Баранець, 70), Каленчук, Брікнер, Русин (Грисьо, 73), Кондраков

Запасні: Мисак, Ходорченко, Копина, Сідней, Вербний, Никитюк, Шевчук

Головний тренер: Леонід Кучук

Зустріч «Гірника-Спорту» та «Руху» обіцяла бути цікавою. Обидві команди узимку зазнали кардинальних змін, а особливої гостроти додавали сусідні сходинки у турнірній таблиці. Крім того, на тренерському містку «Гірник-Спорту» перебуває Володимир Мазяр, який раніше працював з «жовто-чорними». Обидві команди готувалися до великої кількості боротьби та непоступливості суперника.

Першу небезпеку біля воріт суперника створив «Рух». Григорій Баранець відтягнув на себе двох захисників та віддав на Заставного. Захисник відпасував на Русина, але захисники господарів завадили йому завдати удару по воротах. У наступному моменті Русин забив класний гол, але арбітр скасував взяття воріт через офсайд. Ще за хвилину Русин після пасу Каленчука здійснив класний прохід та прострілив у штрафний майданчик. Кондраков був першим на м’ячі, але його удару забракло влучності. «Гірник-Спорт» відповів дальнім ударом, але Ільющенков впевнено парирував.

На 18-й хвилині «Гірник-Спорт» отримав право на пенальті: після прострілу м’яч влучив у руку Івану Лобаю. Сікорський пробив у правий від голкіпера кут – Олександр Ільющенков розгадав наміри суперника та відбив 11-метровий.

Після цього «Рух» взяв гру під контроль, але захист «Гірник-Спорту» не підпускав «жовто-чорних» до своїх воріт. На полі було багато боротьби, яку арбітр був змушений зупиняти свистками. В кінці першого тайму Брікнер ледь не відкрив рахунок у матчі, але захисник господарів в останній момент врятував свою команду. На перерву команди пішли за нічийного рахунку.

У другому таймі команди пришвидшили темп гри, і біля воріт почали виникати моменти. Чудову нагоду створив «Рух»: Заставний після передачі Леандро навіси на Кондракова, а той скинув на дальню стійку, де був Григорій Баранець. На жаль, хавбеку «жовто-чорних» не вистачило лічених сантиметрів, аби дотягнутися до м’яча та вивести свою команду вперед. Потім дальнього удару завдав Лобай – мимо воріт. У наступному моменті чудову нагоду не реалізував Заставний. Згодом Брікнер з близької відстані розстрілював Данковича, але голкіпер господарів парирував постріл хавбека «жовто-чорних».

«Гірник-Спорт» відповів небезпечним штрафним. У штрафному майданчику «жовто-чорних» виникла пожежа, але від гола рухівців врятувала стійка. Наприкінці матчу Леандро класно виконав штрафний, але м’яч пройшов у сантиметрах від стійки. На заключних хвилинах зустрічі Леандро класно навісив у штрафний майданчик «Гірник-Спорту», але ніхто з партнерів не зміг дотягнутися до м’яча.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ